);

ТРЕНИРОВЪЧНА
ПРОГРАМА

Индивидуалният тренировъчен план за 90 дни е тренировъчна програма, изготвена от виртуалните ни инструктори, разработена за хора, които искат да постигнат целите си чрез правилна и последователна работа във фитнес залата.

Упражненията в тренировъчния план са визуализирани по най-добрия начин, като е определена методическата им последователност, която дава възможност да оптимизирате времето си за тяхното изпълнение.

Защо да тренирам по индивидуална програма?

Индивидуалната тренировъчна програма е предназначена за хората, които държат на своята идентичност и уникалност. Чрез тази програма всеки ще получи точните съвети и упражнения, насочени към специфичните му потребности и нужди.
Индивидуалната тренировъчна програма на training.zoomshape.com е онлайн продукт, разработен за хората, които искат да постигнат целите си, чрез правилна и последователна работа във фитнес залата. Точно изпълнение на упражненията, методическа последователност и най-вече оптимизирано време за постигане на желаните резултати.
Когато започвате нещо ново, от изключително значение е вярната посока. Това до голяма степен би предопределило успеха на начинанието и времето, за което ще достигнете до целта.
Нашите клиенти имат различни цели. Една част от тях се стремят да свалят излишните килограми, а друга да покачат мускулната си маса, трети искат просто да стегнат тялото си и да се чувстват във форма. Всички те могат да се доверят на индивидуалната програма на training.zoomshape.com, а нашите треньори ще я разработят според нуждите и целите на всеки един.

Кой може да се възползва от индивидуалната тренировъчна програма?

Достигането до желаната спортна форма често е дълъг и продължителен процес, които може лесно да откаже и най-амбициозния човек. Именно поради този факт ние акцентираме в професионално отношение и максимална персонализация при изготвянето на Вашия тренировъчен план, което да направи процесът на Вашата промяна достъпен и приятен.
Индивидуална тренировъчна програма на training.zoomshape.com е предназначена за всеки от Вас, който е готов да промени себе си, да изкорени вредните навици и да поеме по пътя на здравословната промяна.
Независимо дали искаш да свалиш излишни килограми или да покачиш мускулна маса, дали си начинаещ или вече си направил първите крачки във фитнес залата, дали си мъж, който има постоянното оправдание, че не му достига време или жена, която наскоро е родила или просто иска възможно най-бързо да се влезе във форма – Индивидуална тренировъчна програма на training.zoomshape.com ще бъде съобразена със всички твои изисквания и персонални нужди. Ще бъде изготвена и съобразена с възрастта, пола, фитнес нивото и целите на всеки един, който реши да ни се довери и да постигне желаните резултати възможно най-скоро.
С Индивидуалната тренировъчна програма на training.zoomshape.com всеки ще има възможност да постигне резултатите си за максимално кратък срок, чрез ефективни и последователни комплекси от упражнения изготвени от висококвалифициран треньор – специалист в областта на физическата подготовка и здравословното хранене.

Какво включва програмата?

Индивидуалният тренировъчен план за 90 дни е тренировъчна програма, изготвена от виртуалните ни инструктори, разработена за хора, които искат да постигнат целите си чрез правилна и последователна работа във фитнес залата.
Упражненията в тренировъчния план са визуализирани по най-добрия начин, като е определена методическата им последователност, която дава възможност да оптимизирате времето си за тяхното изпълнение.
Програмата се изработва индивидуално за всеки клиент според целите и нуждите му.

 • Максимално ефективни упражнения
 • 90-дневен тренировъчен план
 • Снимков материал и описание на всяко упражнение
 • Методическа последователност на сериите, упражненията и тренировъчните дни
 • Точно определен брой серии и повторения, съобразени изцяло с Вашите физически възможности и цели
 • Таблица на прогреса, чрез която бързо и лесно можете да следите резултатите си
 • Денонощна кореспонденция по имейл за въпроси, свързани със закупения от вас продукт
 • Изключително съм доволен от хранителната програма! Хранителният режим е доста разнообразен и без никакво гладуване. Дори напротив.. има хранения на по 3h. Честно казано обаче да си призная не съм го следвала мн, но аз по принцип ям същите продукти които и той ми написа в хранителния режим.

  Георги Георгиев Project Manager
 • Желая да науча нещо по-конкретно за хранителните режими.напр.точно кои храни да се консумират за период от една седмица и да си направя подходящата диета, която да спазвам за по-дълъг период от време.

  Иван Иванов IT специалист
Контакти

Моля, пишете ни, за да можем да се свържем с Вас! Благодарим за интереса към Training ZoomShape!

0