);

ТРЕНЬОРИ

Нашите професионални треньори ще зададат правилната посока до постигането на целите Ви. С помощта на хранителния режим, тренировъчната програма и съветите, които ще получите от тях, ще успеете да се превърнете в най-добрата си версия и да водите здравословен начин на живот, въпреки динамичното ежедневие.

Ако търсите пряк път до перфектното тяло, то Training ZoomShape.com е най-подходящото място.

Професионалистите от Training ZoomShape ще създадат персонален хранителен режим и специална тренировъчна програма, съобразени изцяло с Вашите цели и начина Ви на живот. Също така ще Ви насочат към подходящите за Вас и Вашите нужди хранителни добавки, с помощта на които да получите по-дълготрайни и бързи резултати.

Чудите се защо да изберете онлайн треньор от Training ZoomShape?

Нашите треньори ще бъдат до Вас и ще отговорят на всичките Ви въпроси, по всяко време. Вече имате възможност да разполагате с личен треньор, който се намира само на един клик разстояние.
Не всеки може да си позволи да има личен треньор, но с помощта на Training ZoomShape вече всичко е много по-лесно и достъпно.

Инвестирайте малко, получете много!

Работата с онлайн треньор ще Ви спести време и пари и ще Ви помогне да получите всички отговори бързо и лесно.

 

Всеки от нашите треньори има дългогодишен опит в професионалния фитнес бранш. Разполагаме със специалисти, които ще Ви помогнат да свалите излишните килограми или да качите мускулна маса по възможно най-здравословния и подходящ за Вас начин.
Също така нашите специалисти ще изготвят подходяща тренировъчна програма и хранителен режим за всяка наскоро родила майка, като помогнат тя да влезе във форма и да се възстанови напълно.
Вземете Вашия професионален фитнес режим и хранителна програма от Training ZoomShape! Гарантираме специално отношение и страхотни резултати.

Онлайн треньорите на Training ZoomShape ще изготвят за Вас персонална фитнес програма и хранителен режим и ще Ви помогнат да се адаптирате лесно към новия си, по-здравословен начин на живот.


Изберете Вашия съветник за здравословен живот:

stefcho-pic-choice

СТЕФАН ТЕРЗИЙСКИ

ФИТНЕС ИНСТРУКТОР

lubo-pic-choice

ЛЮБО ТОДОРОВ

ФИТНЕС ИНСТРУКТОР

krasi-pic-choice

КРАСИМИР ИВАНОВ

ФИТНЕС ИНСТРУКТОР

Контакти

Моля, пишете ни, за да можем да се свържем с Вас! Благодарим за интереса към Training ZoomShape!

0