);

Програми

Какво представляват хранителните режими и тренировъчните програми на TrainingZoomShape?

С хранителните режими и тренировъчните програми, които нашите треньори ще изготвят за Вас, ще Ви помогнат да бъдете винаги във форма и да поддържате здравословен начин на живот.

Training ZoomShape разполага с голямо разнообразие от тренировъчни програми и хранителни режими подходящи за хора с различни цели и потребности. Ефективни както за дамите, така и за мъжете.

Защо трябва да се изготви от професионален треньор?

С нашите професионални онлайн треньори Вие ще не само ще постигнете целите си, но и ще се насладите на разнообразието при избор на физически упражнения и хранителни продукти съобразени с вашето индивидуално ниво и предпочитания.

Изготвянето на тренировъчна програма или хранителен режим е процес, изискващ точна и внимателна преценка. Много хора се лутат безнадеждно при избора на точните физическите упражнения за постигане на целите. Не малка част от тях се отказват, след като усилията им не водят до желаните резултати. Ако вземем предвид различните диети, предоставяни в онлайн пространството, ще достигнем до още по-негативна статистика. Именно поради тези факти, ние предлагаме здравословни решени, предоставени от истински специалисти в областта на физическото натоварване и диетологията.

Какво е трeнировъчна програма и как мoже да ти помогне?

Тренировъчната програма е комбинация от упражнения, подредени прецизно спрямо индивидуални нужди, възможности и цели. Именно в индивидуалния подход е заложена формулата на успеха. Спорта трябва да бъде преди всичко удоволствие, а то ще дойде много трудно, ако не сте съобразили натоварването с вашите индивидуални възможнности.
Онлайн треньорите на TrainingZoomShape ще анализират внимателно вашите цели, възможности и индивидуални особенности за да Ви предоставят тренировачна програма изготвена точно и само за Вас. Така ще можете да постигате по-бързо и ефективно желаните резултати.

Какво е хранителен режим и как мoже да ти помогне?

Хранителния режим често може да бъде тежък и натоварващ. Много хора бъркат хранителния режим с глад и лишения. Хрнителните режими на TrainingZoomShape са изключително балансирани спрямо основните хранителни източници – белтъчини, въглехидрати и мазнини. Ние изготвяме хранителни режими, както за професионални спортисти, така и за системно спортуващи, а в много случай и за хора, които не спортуват въобще, но искат да регулират своето хранене за да подобрят начина си на живот.
Хранителния режим е план и като всеки добър план води до желания резултат и поставена цел. Ние се стремим да бъдем полезни за всеки, които иска да промени начина си на живот и именно заради това сме готови да ви предложим правилния хранителен режим, с който да разберете, че това да се храниш балансирано не значи да гладуваш. Единственото нещо за да бъде успешен един хранителен режим е да бъдете амбициран, последователен и упорит.

ИЗБЕРЕТЕ ПРОГРАМА

ИЗБЕРЕТЕ ТРЕНЬОР


stefcho-pic-choice

СТЕФАН ТЕРЗИЙСКИ

ФИТНЕС ИНСТРУКТОР

lubo-pic-choice

ЛЮБО ТОДОРОВ

ФИТНЕС ИНСТРУКТОР

krasi-pic-choice

КРАСИМИР ИВАНОВ

ФИТНЕС ИНСТРУКТОР

Контакти

Моля, пишете ни, за да можем да се свържем с Вас! Благодарим за интереса към Training ZoomShape!

0