);

ПОКАЧВАНЕ НА

МУСКУЛНА МАСА

Програма за повишаване на мускулна маса за 60 дни“ на Trаining ZoomShape е насочена към тези от Вас, които искат да повишат обема на мускулите си по бърз и ефикасен начин.Понякога този процес може да бъде труден и безрезултатен. Именно поради честите затруднения в тази област експертите на trаining zoom shape работят за Вас и са на разположение 24/7 за да успеете да развиете потенциала си и да достигнете целите си бързо и сигурно.
Тук ще откриете точните упражнения, серии и повторения за бързи и ефикасни резултати. В много от случайте повишаването на мускулната маса е процес съпътстван от много нежелани ефекти, като повишаване на мазнините в областа на корема и седалишето. В нашата тренировъчна програма за повишаване на мускулна маса това не може да се случи, поради физическите натоварвания съобразени изцяло с вашите индивидуални нужди и цели.

За кого е предназначена програмата за покачване на мускулна маса?

Покачването на мускулна маса не е чак толкова лесен процес, колкото изглежда. Тренировки, хранене и възстановяване – това са трите основни опорни точки, които влияят най-осезаемо при увеличаването на мускулната маса.
Много хора срещат проблеми с увеличаване на активното си тегло. Именно за тези от Вас, които искат да оптимизират този процес, ние разработихме Индивидуалната тренировъчна програма за покачване на мускулна маса на training.zoomshape.com.
Правилна методическа последователност на упражненията, персонализиран хранителен режим, както и достатъчно ефективни възстановителни съвети Ви дават огромна доза увереност при постигането на мечтаните резултати.
Независимо от пол, възраст или ниво на физическа подготовка – Индивидуалната тренировъчна програма за покачване на мускулна маса на training.zoomshape.com ще ти помогне да извървиш пътя на успеха и да достигнеш желаните резултати.

Кога имаме нужда от Индивидуалната тренировъчна програма за покачване на мускулна маса?

За повечето хора покачването на мускулна маса е само визуален каприз, присъщ на най-претенциозните любители на фитнеса. Разбира се, че броят на хората, който искат добре оформени мускули е огромен, но има и хора, за които е абсолютно необходимо да повишат мускулната си маса по чисто здравословни причини.
Независимо към коя група спадате, добре оформените мускули са критерии за самочувствие, елегантност и предпоставка за организиран и здравословен начин на живот. За постигнете този ефект, независимо дали сте мъж или жена, трябва да имате добре организиран план, по който да се движите и с помощта, на който да постигате заложените цели.
С помощта на нашите специалисти ние сме готови да Ви предложим персонализиран график на тренировките и индивидуален хранителен режим, съобразени с всички специфични нужди и потребности. След попълване на нашият въпросник, информацията ще бъде детайлно анализирана и обработена, за да може да се изготви индивидуален профил на клиента, по който да бъде разработена Индивидуална тренировъчна програма за покачване на мускулна маса.

Какво включва програмата?

„Програма за повишаване на мускулна маса за 60 дни“ на Trаining ZoomShape е насочена към тези от Вас, които искат да повишат обема на мускулите си по бърз и ефикасен начин.
Понякога този процес може да бъде труден и безрезултатен. Именно поради честите затруднения в тази област експертите на trаining zoom shape работят за Вас и са на разположение 24/7 за да успеете да развиете потенциала си и да достигнете целите си бързо и сигурно.
Тук ще откриете точните упражнения, серии и повторения за бързи и ефикасни резултати. В много от случайте повишаването на мускулната маса е процес съпътстван от много нежелани ефекти, като повишаване на мазнините в областа на корема и седалишето. В нашата тренировъчна програма за повишаване на мускулна маса това не може да се случи, поради физическите натоварвания съобразени изцяло с вашите индивидуални нужди и цели.

 • Индивидуален ХРАНИТЕЛЕН ПЛАН, насочен към повишаване на мускулната маса, изготвен специално за вас и напълно персонализиран.
 • Индивидуален ТРЕНИРОВЪЧЕН ПЛАН, насочен към повишаване на мускулната маса, изготвен според индивидуалните ви възможности и цели.
 • ПРОГРАМА ЗА СУПЛЕМЕНТИ, изготвена с цел понижаване телесното тегло и освобождаване от излишните мазнини в организма (програмата се изготвя при желание на клиента!)
 • Програма за повишаване на мускулната маса за 60 дни изготвена от висококвалифициран специалист в областта на физическата подготовка и здравословното хранене!
 • Иновативни упражнения!
 • Таблица на прогреса, чрез която бързо и лесно можете да следите резултатите си!
 • 24/7 отговаряме на въпроси, свързани със закупения от вас продукт!
 • Изключително съм доволен от хранителната програма! Хранителният режим е доста разнообразен и без никакво гладуване. Дори напротив.. има хранения на по 3h. Честно казано обаче да си призная не съм го следвала мн, но аз по принцип ям същите продукти които и той ми написа в хранителния режим.

  Георги Георгиев Project Manager
 • Желая да науча нещо по-конкретно за хранителните режими.напр.точно кои храни да се консумират за период от една седмица и да си направя подходящата диета, която да спазвам за по-дълъг период от време.

  Иван Иванов IT специалист
Контакти

Моля, пишете ни, за да можем да се свържем с Вас! Благодарим за интереса към Training ZoomShape!

0