);

КОМПЛЕКСНА
ПРОГРАМА

Комплексната програма за 90 дни е изготвена от виртуалните ни инструктори. Тя е сформирана от тренировъчен и хранителен режим (съобразени с целите Ви).

Защо да избера Комплексна тренировъчна програма?

Подобряването на физическата кондиция е зависима основно от два основни елемента – ниво на двигателната активност и правилно хранене. Именно поради това комплексната програма на training.zoomshape.com е отличен избор да стартирате своята пълна промяна точно сега. Комплексна тренировъчна програма включваща индивидуален хранителен режим и индивидуален тренировъчен план за 90 дни. Това е специален дигитален продукт, разработен от нас за нашите най-постоянни и мотивирани клиенти. Най-краткият и сигурен начин да имате фигурата, за която винаги сте мечтали е като обедините и подобрите тези два елемента с вашите персонални нужди.
С Комплексна тренировъчна програма на training.zoomshape.com ще имате незаменим фитнес помощник, независимо къде се намирате. Това е онлайн треньор, който може да бъде с Вас по-всяко време и на всяко място. Просто трябва да следвате плана и поставените цели ще изглеждат все по-близо до Вас.
Комплексната тренировъчна програма на training.zoomshape.com ще бъде разработена от висококвалифициран специалист в областта на здравословното хранене и физическата подготовка.

Какво ще постина с Комплексната тренировъчна програма?

Комплексната тренировъчна програма на training.zoomshape.com включва най-съвременните и устойчиви методи, за да можете да достигнете до желаната спортна форма.
За всеки спортната форма изглежда по-различен начин. Някой мечтаят да се освободят от излишните килограми, други да повишат мускулната си маса, а трети искат просто да изглеждат добре, да бъдат енергични и здрави. Изцяло съобразена с тези факти, Kомплексната тренировъчна програма представлява своеобразно решение на поставените проблеми. Чрез интуитивен интерфейс, всеки може да избере целта, която си е поставил, след което да изпрати подробна информация за себе си, която да бъде анализирана от нашите специалисти и да се предостави индивидуално решение за постигане на целта.
Програмата може да бъде адаптирана към всеки човек, независимо от неговия пол, възраст, физическо състояние, местоположение или времеви възможности за тренировка.

Какво включва програмата?

Комплексната програма за 90 дни е изготвена от виртуалните ни инструктори. Тя е сформирана от тренировъчен и хранителен режим (съобразени с целите Ви).

 • 90-дневен хранителен режим
 • 90-дневен тренировъчен режим
 • Снимков материал и описание на упражненията
 • Дневно меню за 90 дни
 • Таблица на прогреса
 • Денонощна консултация за избраната услуга
 • Изключително съм доволен от хранителната програма! Хранителният режим е доста разнообразен и без никакво гладуване. Дори напротив.. има хранения на по 3h. Честно казано обаче да си призная не съм го следвала мн, но аз по принцип ям същите продукти които и той ми написа в хранителния режим.

  Георги Георгиев Project Manager
 • Желая да науча нещо по-конкретно за хранителните режими.напр.точно кои храни да се консумират за период от една седмица и да си направя подходящата диета, която да спазвам за по-дълъг период от време.

  Иван Иванов IT специалист
Контакти

Моля, пишете ни, за да можем да се свържем с Вас! Благодарим за интереса към Training ZoomShape!

0