);

Калкулатори

ФИТНЕС КАЛКУЛАТОР

ВЕРЕН ПОМОЩНИК НА НАШИЯ ОНЛАЙН ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ И ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА

За изготвянето на перфектния за Вас хранителен режим или тренировъчна програма, e добре преди това да изчислите някои, от важните за това, данни. С нашите фитнес калкулатори можете да го направите точно, бързо и лесно!

С фитнес калкулаторите на ZoomShape Вие лесно можете да следите вашият прогрес, да установите проблените зони или да разберете нещо повече за Вашето тяло. Независимо от това дали искате да отслабнете или да покачите мускулна маса Вие можете да се възползвате от фитнес калкулаторите ни, за да получите една бърза и лесна обратна връзка за начина, по който Ви въздейства фитнес програмата или хранителен режим, който сте избрали.

Много от Вас, който искат да променят визията си, но не ползват професионален фитнес треньор, имат нужда от добър и безпристрастен здравословен съветник. Именно поради този факт, сме разработили за ваше улеснение няколко варианта на фитнес калкулатори, които ще Ви предоставят необходимите данни за да достигнете бързо желаните резултати.

 

КАКВО Е ФИТНЕС КАЛКУЛАТОР?

Фитнес калкулаторите са математически алгоритъм насочен към здравословния начин на живот, даващ информация за различни процеси и физически качества на всеки, който ги използва?

 

МОЖЕ ЛИ ФИТНЕС КАЛКУЛАТОРА ДА ВИ ПОМОГНЕ, ЗА ДА СЕ ОСВОБОДИТЕ ОТ ИЗЛИШНИТЕ КИЛОГРАМИ ИЛИ ДА ПОВИШИТЕ МУСКУЛНАТА СИ МАСА?

Честно казано, фитнес калкулатора има по-скоро регулаторна роля при постигането на спортните резултати. С него Вие лесно и безпистрастно ще можете да получите точната информация за Вашият здравословен статус. Фитнес калкулатора е много добър инструмент, с който да следите избраният от Вас хранителен план или тренировъчна програма!

 

КОЛКО ЧЕСТО Е ДОБРЕ ДА ПОЛЗВАМ ФИТНЕС КАЛКУЛАТОРИ? 

Честата или ежедневната употреба няма да подобри Вашият тренировъчен ритъм. Ние от ZoomShape препоръчваме да ползвате различните калкулатори на всеки 15 или 30 дни. Така ще можете лесно и реалистично да следите своя напредък за постигането на заложените цели. Също така, е добре да водите резултатите в таблица, за да можете ясно да проследите вашият напредък.

КАКВИ ФИТНЕС КАЛКУЛАТОРИ ПРЕДЛАГАМЕ?

TrainingZoomShape предлага някои основни фитнес калкулатора, свързани с различни цели, подходящи за хора с различни потребности:

  • Индекс на телесната маса (BMI) – Индексът, според Вашите данни, определя Вашето физическо състояние – дали сте в нормата, под или над нея.
  • Калкулатор за изчисляване на енергийния разход – Разберете колко калории ще изразходите при една интензивна 45 минутна тренировка.
  • Калкулатор за дневния прием на калории – Нужният Ви калориен прием, в зависимост от натовареното Ви ежедневие.
  • Калкулатор за приема на креатин – Креатинът е една от най-използваните хранително добавки. За това ние от TrainingZoomShape Ви предлагаме да проверите колко точно креатин се нуждаете в момента.
  • Калкулатор за измерване на максимума – Често ни се налага да правим упражнения, на които трябва да вдигаме само процент от максимума си.
  • Калкулатор за измерване на пулса – Безопасните норми, в зависимост от Вашата възраст.

ИЗБЕРИ СВОЯ КАЛКУЛАТОР:

Контакти

Моля, пишете ни, за да можем да се свържем с Вас! Благодарим за интереса към Training ZoomShape!

0