);
ZoomShape Training Blog

Научете любопитни факти за здравословното хранене и тренировките. В нашите статии ще намерите полезни съвети, които ще Ви помогнат да реализирате целите си и да водите по-здравословен. Блогът на Training.ZoomShape е насочен към тези от вас, които искат да научат полезна информация за здравословния начин на живот. В него говорим за различни факти и проблеми, с които много от Вас се сблъскват при желанието си да променят начина си на живот. А втори в нашия блог са някои от най-добрите персонални треньори в България. Те ще Ви предоставят точна и ясна информация, чрез която да преодолеете трудностите при изпълнението някои упражнения или хранителна програма.

Тук можете да намерите информация за действието на различни хранителни добавки и упражнения. Чрез разглеждането на различни проблеми ще можете да откриете своите грешки или цели и ще имате точните здравословни решения.

Training ZoomShape факти:

  • 76% от хората, които ползват услугите на спортен специалист постигат резултати си 3 пъти по-бързо от остналите.
  • Тренировъчната програма е въведена за пръв път в Древна Гърция преди повече от 3 000 години.
  • 67% от хората с наднормено тегло за подобрили значително физическото си състояние след консултация със специалист в областта на физическата подготовка и диетология.
  • През 2017г. ползването на онлайн треньори се е увелиило с 280%. В САЩ и 155% в Европа.
  • Хората, които тернират редовно намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания с 65%
  • В повече от 50% от щастливите семейства двамата партньори тренират поне 2 пъти седмично>
  • Балансираното хранене намалява репродуктивните проблеми с повече от 40%

А вие оправдавате ли се за това, че пренебрегвате здравето си?

За да успеем да бъдем здрави и с перфектно тяло, е от голямо значение какви навици имаме. Затова трябва да поместим в ежедневието си определени действия и навици. Но никак не е лесна задача да [...]

Контакти

Моля, пишете ни, за да можем да се свържем с Вас! Благодарим за интереса към Training ZoomShape!

0